5 octombrie 2008

Corectii




Atat de mult se imbina cateodata, incat si pseudo-creatorii lor se inseala in privinta identitatii lor. Minciuna. Exista doua persoane care n-or sa va confunde niciodata.
Nu e posibil sa fi scris Vlan. Vlan nu joaca niciodata in maiou, stiu ca ai dreptate. Cred ca erau doar cele doua pahare de Viata baute, cu felie de mere cu tot. Si barmanul...care e morocanos si satul de tot si toate, dar care in noaptea asta de azi-noapte a avut un ajutor apreciabil de bun...mda, cam bun, a fost chiar incantat ca am refuzat al doilea pahar tot cu w..prostie, nici nu stiu cum ii zice. Am vrut Vodka. Numai una e. Si a turnat din sticla Absoluta.

Si da...o noua erata corectata. Nepublicata pana acum.

Mama lui Vlan, de ce l-ati mintit pana acum ca e nascut la 6 dimineata? Asa era cu a doua parte a personalitatii tot in Balanta. Si cum de v-ati amintit tocmai azi, la pranz, cand cineva isi manca linistita tarta cu afine si sorbea cu o placere teribila din spuma latte-ului adusa de baiatul care pleaca la master la Strasburg...cum de v-ati amintit tocmai atunci ca e na scut la 19 ore trecute din zi, si inca jumatate? De ce? Asa e tot Balanta.
Dar cu sange de Taur in el. Stiam. De ce mama Pre-Purei ati chemat ursitoarele sa-i dea atata simtire...cam monstruoasa cateodata? De-aia se zbate cu atata nebunie pentru toate crezamintele din mintea ei, desi unele sunt recunoscute ca fiind false din punctul de vedere al adevarurilor general acceptate. Dar nu si pentru ea. Prea-Purul are Taur in ea. Si Prea-Maturei ii cresc vazand cu ochii talere de Balanta.
Potriveala naibii, Barbate!
O sa Brave the cold.
http://www.myspace.com/mrhudson
Am zis.

Niciun comentariu: