15 decembrie 2008

oscar ma ia la palme


se vede treaba, Draga Prietena, ca o dam pe suferit in acelasi timp..hai, la diferenta de o zi, si ziua aia diferenta se scurge si ea intr-o absoluta stare de cacat la o petrecere de altfel foarte draguta, unde primisem cadou o sticla de vodka knebap, hahahaha....sa-i zic telepatie, ce sa-i zic? ca imi trec prin cap toate noile serii de injuraturi dar, in ciuda continutului pentru adulti, ma gandesc ca totusi... :D totusi nu.

istanbul dispare ca duhul ala albastru din lampa. ce rost are sa te simti aiurea? de ce va simtiti toti aiurea dupa, desi in momentul cand trebuia nici unul nu are suficiente coaie cat sa spuna nu domnule, nu?! si cum ma vreti toti la inceput, ooo da. cu entuziasm inainte! nu te punea nimeni sa-mi porti de grija, nu fi pinche. sandu si vlan m-au vrut. lari nici nu stia....dar alti doi n-au fost de acord si tu subscrii la coeziunea grupului, cam un bilet de tren cumparat si o camera de hostel mai tarziu. cam atat a durat procesul.
Asta am descoperit-o azi-dimineata pe la 5 si cred ca pe undeva cu un sens....undeva mesajul e pentru noi, dar nici un player nu se lasa embed-uit. ce fac acum?
O sa vedem ce o sa fie, sa plang nu mai vreau, visez la ger in piata universitatii, o briosa si luminite de craciun noaptea pe magheru.

iar maine seara bem absinth

Un comentariu:

Prea-Matura și Prea-Purul spunea...

e deja ger. in bucuresti, da. briosele ne asteapta in french bakery-ii.
actorii or sa raman actori. cel putin astia tineri, ca asa e la inceput.
si da, melodia eu o stia mai demult, dar sensul asta e: dry your eyes, mate..there are plenty of fish in the sea..probabil asa e. dar ce rau e cand te opresti la unul care a sarit balta!