22 aprilie 2010

cand stii c-ai sa revii

Mi-era dor de acest loc. Poate e doar nevoia de reintoarcere intr-un spatiu trecut, placut, iubit. Sau poate este prezentul, care de-abia acum a gasit momentul potrivit sa revina in acest loc.

E bine aici. E muzica buna, aceeasi muzica vindecatoare, poate usor melancolica..dar asa-s spiritele mari:). O glumita nereusita, din acelasi repertoriu.

M-am linistit acum. O sa mai stau pe aici sa ascult.

2 comentarii:

3xpirat_Invit spunea...

cata dreptate, Draga Prietena!!! chiar da, e locsorul primitor unde te poti retrage cand treci prin chestii si unde oricand esti binevenit. Poate si pentru ca intrand revin toate momentele bune... si muzica e pe felie cu ele, pentru ca au trait unele dintr-altele. Exact asta aveam si eu de gand sa fac zilele trecute si simteam din nou o parere de rau ca de-atata vreme am abandonat casutza. si mai simt ca parca sunt pe cale sa se/ntample lucruri, sa se deschida cai... orizonturi...nu stiu de ce. si cu spiritele mari chiar asa e :D cam asa am simtit azi dimineata cand ridicand ochii dupa miros am descoperit Paul asteptand prietenos la colt de strada. la buna regasire!

Prea-Matura și Prea-Purul spunea...

bine am revenit!